Om BMW Race Marshalls

BMW Race Marshalls består af ca. 170 meget rutinerede motorcyklister, som er underlagt den officielle danske mærkeklub - BMW MC Klub Danmark.

Medlemmerne af BMW Race Marshalls elsker at køre motorcykel. Også når de kan få lov til at "arbejde" med dem.

Medlemmerne af BMW Race Marshalls bor fordelt over hele landet, og de kører gerne derhen, hvor der er brug for dem. Fordi det er køreglæden der vinder.

Gruppen opstod nærmest tilfældigt i 2006 i forbindelse med afviklingen af Copenhagen Triathlon. Siden er gruppen vokset og styrket.

Den mere formelle organisation som vi kender den i dag, BMW Race Marshalls, blev dannet i 2010 med det formål at tiltrække flere aktiviteter til glæde for jer, os og publikum.


Historien

Startskuddet til BMW Race Marshalls blev givet i København i 2006.

Den gang hed det dog ikke BMW Race Marshalls, der hed det ... - ingenting!

Copenhagen Triatlon rettede dengang henvendelse til et af BMW MC Klub Danmark's medlemmer, med en anmodning om hjælp til gennemførelsen af deres arrangement. De havde fundet ud af, at det ville være overordentligt praktisk, at have motorcykler med førere til rådighed til bl.a. løbets officials, læger, sygeplejersker og, frem for alt, pressefolk.

Det blev en brugbar og tillige succesfuld løsning. Så succesfuld, at anmodningen blev fremsat igen i 2007. Blot var det denne gang EM i Triatlon.

Samme år begyndte der samtidig at komme anmodninger fra en del andre arrangører af lignende arrangementer. De havde også set ideen med motorcykler til bl.a. at sørge for sikkerheden.

I 2010 gennemførtes de vel nok største udfordringer til dato, i alt fald hvad angår antallet af assisterende motorcykler. Post Danmark Rundt, Motionsafdelingen på Kongeetapen, med omkring 700 deltagende cyklister og mere end 30 motorcyklister samt Copenhagen Challenge, der er et stort opsat internationalt triatlon i København og Nordsjælland, med ligeså mange motorcyklister. Dertil skal lægges et stort antal mindre, men lige så udfordrende arrangementer rundt om i Danmark.

Efterfølgende udtalelser fra blandt andre Dansk Idræt, Dansk Cykel Union og Rigspolitiets Færdselsafdeling har slået fast, at civile motorcykler er kommet for at blive i forbindelse med gennemførslen af sports- og idrætsarrangementer i det offentlige rum.

Kendt er det også, at det til en vis grad letter presset på politiets motorcykelafdeling.

Med disse større og større arrangementer i bagagen, faldt det naturligt at oprette et ”korps” for at imødekomme et stigende behov.

Korpset skal samle de af vores medlemmer, der finder det sjovt, nyttigt og givende at være med til at hæve sikkerheden, når sportsfolk slår sig løs.

Med oprettelsen af korpset blev det også muligt at målrette motorcyklisternes evner ved afholdelse af kurser inden for kørsel såvel som førstehjælp.

 

Startskuddet til BMW Race Marshalls blev givet i København i 2006.

Den gang hed det dog ikke BMW Race Marshalls, der hed det ... - ingenting!


   
 
 
BMW Race Marshalls   Medlem Kontakt
 
 
 
Log ind
Glemt adgangskode?
 
Retningslinjer
Bliv BMW Race Marshall
 BMW Race Marshalls
 Michael Brinch
 29 29 15 15
 
 BMW MC Klub Danmark
 Kim Pedersen
 22 10 11 35
 
 Webmaster
 
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt medlemsnummer/adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld din mail-adresse,
så sender vi dine medlemsoplysninger.
 
Glemt adgangskode