MENU
 
 
Du er logget ind som
 Min side
 Log ud
MENU
Logo
 

×

Forside

Om Race Marshalls

Kalender

Links

Spørgsmål

Log ind

Bliv BMW Race Marshall


Du kommer ind i et fællesskab af entusiastiske og rutinerede motorcyklister, som leverer sikkerhed til små og store sports- og kulturarrangementer i hele landet.

Vi bruger vores egne motorcykler til opgaverne, og er alle frivillige, som holder af fællesskabet, røverhistorierne, teknik snakkene og stemningen til arrangementerne. Vi har det sjovt sammen, og bruger samtidigt vores motorcykler til glæde og gavn for andre. Vi er tilstede i hele landet og har derfor ikke et klubhus – til gengæld har vi et godt fællesskab på vores sociale medier.

For at kunne blive BMW Race Marshall skal du have en egnet motorcykel og alle motorcykelmærker er velkomne. Det handler meget mere om dig, end om mærket.

Som ny Race Marshall skal du gennemgå vores grunduddannelse, deltage i sidemandsoplæring samt kurser i trafikregulering, førstehjælp og marshallrelevant køreteknik. Du skal desuden kunne deltage i mindst fem arrangementer om året – gerne flere – og være villig til at montere gule afmærkningslygter (arbejdsblink) på din motorcykel.

Vil du vide mere?


Kontakt os på marshalls@bmwmcklub.dk eller telefon 29 28 46 36, hvis du vil vide mere.
 

Videre ...


Hele historien
2024 © BMW MC Klub Danmark
 

Adgang for medlemmer

 
Glemt adgangskode?
 

Glemt adgangskode

Skriv dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.

 
 

Du er ved at logge ud ...

 
Fortsæt Annuller
 

Glemt adgangskode